Home » cursussen » theater workshop

za 29 februari: Theater workshop (VOL!)

Zaterdag 29 februari 2020 van 10.00-16.30 uur

Tijdens deze workshop leer je alle ins- en outs om je hond te laten shinen voor de camera. De workshop wordt gegeven door Margriet Koeman van de Theaterschool voor honden

Wat kun je verwachten:

Je leert een aantal vaardigheden aan die belangrijk zijn voor het maken van mooie foto’s. Bijvoorbeeld een steady zit, sta en af terwijl de eigenaar in verschillende poses zit/ ligt. Maar ook dat er een geluidje wordt gemaakt, dit om de honden mooi te laten kijken maar ze moeten natuurlijk niet meteen komen. Verder langzaam lopen, met hoofd plat op de grond of kussen, en focus dat de hond ergens anders naar kijkt en niet naar het baasje. Uiteraard verder ook veel trucjes voor de fun zoals de buig (mag niet ontbreken bij een theaterhond), pushen, trekken en poot ergens op en koppie door. Alle trucjes worden voor de baasjes op een leuke manier aangeleerd zoals focus door de hond een boek te laten lezen. Na deze workshop kun je de hond inschrijven bij het castingbureau. De foto’s hiervoor moet je zelf aanleveren.


De kosten voor deze unieke workshop zijn € 75,- inclusief koffie, thee, fris en wat lekkers. Voor de lunch moet je zelf zorgen. De workshop duurt van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur en er kunnen maximaal 6 deelnemers deelnemen aan deze workshop.


Deze workshop is geschikt voor alle honden met een goede basis gehoorzaamheid. Je hond moet ook sociaal zijn naar andere honden omdat er in een groep wordt getraind.

 

Locatie: loods van Hondenschool Goes aan de Gebr Spijkerstraat 4 in Goes.

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL

ER KAN NIET MEER WORDEN INGESCHREVEN