ONLINE BOEKINGSSYSTEEM

We hebben sinds mei 2020 een nieuw online boekingssysteem. Hiermee kun je cursussen boeken, betalen maar ook zien waar de lessen plaats vinden, wie de les geeft en welk thema de les heeft. Makkelijk voor jou omdat je altijd de actuele informatie bij de hand hebt, en voor toekomstige cursussen niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren, en handig voor ons omdat wij tijd over houden om te doen wat we echt leuk vinden: les geven! 

Hoe werkt het:

Als je nog niet bent geregistreerd in het systeem meld je je de eerste keer aan als nieuwe klant, ook als je al jarenlang bij ons lessen volgt. Wij kennen je wel, maar het nieuwe systeem kent jou nog niet. Deze informatie hoef je slechts één keer in te vullen. Daarna kun je inloggen als bestaande klant via de knop bovenaan deze pagina. Na inloggen kom je in je persoonlijke dashboard. Daar zie je de boekingen die je al hebt gedaan en de gegevens over je hond. Als je op het groene plusje klikt bij het overzicht van je boekingen, verschijnt het scherm met alle beschikbare cursussen. Door op de groene knop 'selecteer training' te klikken kom je bij de training die je hebt gekozen. Je ziet dan op het scherm de data die beschikbaar zijn. Door op de groene knop "direct (groeps)lessen boeken" te klikken, boek je jouw training. Kies de datum met + en bevestig met de groene +

Je komt daarna op de betalingspagina.

Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Niks ontvangen? Check dan je spambox, soms komen de bevestigingsmails daar in terecht. 

Tip: wanneer je de link op je telefoon plaatst wordt hij op je telefoon als app weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel alle informatie op je mobiel raadplegen.

 

Als je hulp nodig hebt dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen