Home » cursussen » summerschool

Komende weken gaan we deze pagina weer vullen met leuke Summerschool activiteiten! De eerste staan er inmiddels op! Inschrijven kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang of tot de activiteit vol is.

Let op: bij inschrijven direct betalen via iDEAL


Do 11 augustus: Maak van je hond een reddingshond

Op het veld worden verschillende hutten gebouwd waar slachtoffers zich in kunnen verstoppen. Je hond gaat opzoek naar de slachtoffers, zoals een echte reddingshond dat doet.

Donderdag 11 augustus van 18:45-19:45 uur of van 20:00-21:00 uur
Kosten € 15,-


Zondag 21 augustus: Kanoën met je hond

Zin in een spannend avontuur? Ga dan mee met onze kanotocht op het Veerse Meer. We gaan eerst oefenen met de hond om in de kano te laten zitten. Gaat dit goed dan gaan we onder begeleiding van een gids een mooie tocht maken over het Veerse Meer.

De 1 persoonskano biedt ruimte voor 1 persoon en een kleine of medium hond. heb je een grote hond dan kun je beter met 2 personen in de grote kano gaan.

 

Zondag 21 augustus van 9:00-11:00 uur
Kosten 1 persoon: € 28,50
Kosten 2 personen: € 47,50

Locatie: Kanoa, Wolphaartsdijk, klik hier >>


Do 25 aug: Maak een kleurrijk schilderij van je hond

Op donderdag 25 augustus gaan we schilderen! Aan de hand van een foto van je eigen hond gaan we een prachtig kleurrijk hondenportret maken. Ook als je geen Mondriaan bent kun je zeker mee doen. Je zal verrast zijn over het resultaat.

We gebruiken voor het schilderij materialen van goede kwaliteit om het resultaat nog mooier te maken. Dus aarzel niet en meld je aan

Kosten: € 34,50 inclusief alle materialen en koffie, thee en wat lekkers
Tijd: van 19:00-21:00 uur maar er bestaat een kans dat we uitlopen
Locatie: op de hondenschool

Bij deze workshop blijft de hond thuis.


Donderdag 1 september: Waterwerk

Waterwerk, kan jouw hond mensen redden uit het water? We gaan dit trainen met een duiker! Het is erg handig als je hond al durft te zwemmen.

Maximaal 12 deelnemers
Donderdag 1 september van 19:00-20:30 uur

Kosten € 22,50
Locatie: oude haventje van Kattendijke, klik hier >>