Home » cursussen » summerschool

Nog plek op 18 augustus en 1 september!!

Onze Puppylessen gaan gewoon door in de zomer, en ook blijven we lekker speuren en geven we privélessen. De reguliere cursussen starten na de vakantie weer. Vind je het leuk om tijdens de zomermaanden lekker met je hond bezig te blijven? Dan ben je van harte welkom op onze jaarlijkse SUMMERSCHOOL! Summerschool is geschikt voor alle honden van jong tot oud. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Of je nu van de Puppycursus afkomt, van de Basiscursus of een Vervolgcursus. De SUMMERSCHOOL is voor iedereen, ook seniorenhonden zijn welkom.

Kom je van een andere hondenschool dan ben je natuurlijk ook welkom mits je hond sociaal is naar andere honden en in een groep kan functioneren.

Inschrijven kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang of tot de activiteit vol is. Let op: bij inschrijven direct betalen via iDEAL. 


Maandag 22 juli: waterwerk (VOL!)

Kan jouw hond mensen redden uit het water? We gaan dit trainen met een duiker! Het is erg handig als je hond al durft te zwemmen..... 

Maximaal 12 deelnemers (VOL!)

Locatie: haventje van Kattendijke
Kosten: € 22,50

ER KAN NIET MEER WORDEN INGESCHREVEN

Tijd: 19:15 tot 20:45 uur


Donderdag 1 augustus: detectie op 'vliegveld' Goes! (VOL!)

 Op het vliegveld wel eens besnuffeld door een hond die op zoek is naar drugs? Wel eens gehoord van honden die getraind zijn om geld te zoeken? Dat zijn detectiehonden! Tijdens deze les bouwen we een echt vliegveld na. De honden gaan op zoek naar hun geur in de wachtkamer, bij de lopende band en tussen de reizigers met hun koffers...... 
De les van 18:30 uur is geschikt voor honden die nog geen of weinig ervaring hebben met detectie. De groepen van 19:30 en 20:30 uur zijn geschikt voor de honden die ervaring hebben met detectie.

ER KAN NIET MEER INGESCHREVEN WORDEN, ALLE GROEPEN VOL!

Kosten: € 15,-

Aanvang: 18:30 uur (groep 1, VOL!), 19.30 uur (groep 2 VOL!) of 20.30 uur (VOL!)

Maximaal  6 deelnemers per groep.
Locatie: Hondenschool Goes


Maandag 5 augustus: waterwerk (VOL!)

Kan jouw hond mensen redden uit het water? We gaan dit trainen met een duiker! Het is erg handig als je hond al durft te zwemmen..... 

Maximaal 12 deelnemers

Locatie: haventje van Kattendijke
Kosten: € 22,50

Tijd: 19:15 tot 20:45 uur

ER KAN NIET MEER WORDEN INGESCHREVEN


Woensdag 14 augustus: Bootcamp met je hond (VOL!)

Ben je sportief en houd je van een uitdaging? Doe dan mee aan dit bootcamp met je hond! Door het doen van de fitnessoefeningen in de buitenlucht creëer je een sportieve band met je hond. De activiteit wordt begeleidt door B-running op een mooie locatie aan het Veerse Meer.


Tijd: 19:00 tot 20:00 uur
Kosten: € 15,-
Maximaal 8 deelnemers in een groep
Locatie: de grote Piet

ER KAN NIET MEER WORDEN INGESCHREVEN


Zondag 18 augustus : reddingswerk vanaf de boot

Reddings Organisatie Zeeland geeft ons de unieke kans om kennis te maken met het reddingswerk vanaf een boot. Wanneer een persoon (mogelijk) vermist is nabij of in het water worden zoekhonden ingezet die gespecialiseerd zijn om op het water te zoeken. De honden zoeken vanaf de boot, maar kunnen ook langs de kant worden ingezet. De honden zijn geleerd om te zoeken naar menselijke geuren. Tijdens deze workshop leren de honden de menselijke geur te verwijzen en mogen ze mee varen op de boot. Gaat dit goed dan gaan ze vanaf de boot op zoek naar de menselijke geur die onder water verstopt ligt.

Tijd: 8:30 tot 10:30 uur (groep 1) of 11:00 tot 13: 00 uur (groep 2)
Kosten: € 40,- 
Maximaal 12 deelnemers per groep 
Locatie: de Schotsman


Zondag 1 september: De vloek van de Kattendijkse waterput......

Heb je wel eens een escape room bezocht of altijd al willen doen? Doe dan nu mee aan deze escape room belevenis in de buitenlucht samen met je hond!

Na een ruzie tussen de bewoners van Kattendijke en een slechte heks heeft de heks een vloek uitgesproken over alle waterputten in Kattendijke. Deze vloek kan pas worden opgeheven als alle waterputten afgesloten zijn. Bijna alle putten zijn inmiddels afgesloten, behalve eentje..... Van deze put is de sleutel al jaren kwijt.

Jij en je hond gaan samen op zoek naar de sleutel op het erf van de boerderij met de nog niet afgesloten waterput. Om de sleutel te kunnen vinden, moet je diverse puzzels en raadsels oplossen. Let goed op je hond, want hij wijst je de weg naar de aanwijzingen. Je hebt een uur de tijd om alle aanwijzingen te vinden en de puzzels op te lossen. Je doet dit samen met nog vijf andere deelnemers en hun honden. Als jullie goed samenwerken en elkaar helpen met het oplossen van de raadsels, kan de sleutel worden gevonden en wordt ook deze waterput bevrijd van de vloek. Ga de uitdaging aan!

Van 9:30 - 10:45 uur (groep 1) of 11:15-12:30 uur (groep 2)

Locatie: Kattendijke

Kosten: € 22,50

Vind je dit soort activiteiten leuk om te doen? Kijk dan ook eens op deze site: dog-coach.nl