Home » cursussen » summerschool

Nog plek op 1 september!!

Onze Puppylessen gaan gewoon door in de zomer, en ook blijven we lekker speuren en geven we privélessen. De reguliere cursussen starten na de vakantie weer. Vind je het leuk om tijdens de zomermaanden lekker met je hond bezig te blijven? Dan ben je van harte welkom op onze jaarlijkse SUMMERSCHOOL! Summerschool is geschikt voor alle honden van jong tot oud. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Of je nu van de Puppycursus afkomt, van de Basiscursus of een Vervolgcursus. De SUMMERSCHOOL is voor iedereen, ook seniorenhonden zijn welkom.

Kom je van een andere hondenschool dan ben je natuurlijk ook welkom mits je hond sociaal is naar andere honden en in een groep kan functioneren.

Inschrijven kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang of tot de activiteit vol is. Let op: bij inschrijven direct betalen via iDEAL. 


Zondag 1 september: De vloek van de Kattendijkse waterput......

Heb je wel eens een escape room bezocht of altijd al willen doen? Doe dan nu mee aan deze escape room belevenis in de buitenlucht samen met je hond!

Na een ruzie tussen de bewoners van Kattendijke en een slechte heks heeft de heks een vloek uitgesproken over alle waterputten in Kattendijke. Deze vloek kan pas worden opgeheven als alle waterputten afgesloten zijn. Bijna alle putten zijn inmiddels afgesloten, behalve eentje..... Van deze put is de sleutel al jaren kwijt.

Jij en je hond gaan samen op zoek naar de sleutel op het erf van de boerderij met de nog niet afgesloten waterput. Om de sleutel te kunnen vinden, moet je diverse puzzels en raadsels oplossen. Let goed op je hond, want hij wijst je de weg naar de aanwijzingen. Je hebt een uur de tijd om alle aanwijzingen te vinden en de puzzels op te lossen. Je doet dit samen met nog vijf andere deelnemers en hun honden. Als jullie goed samenwerken en elkaar helpen met het oplossen van de raadsels, kan de sleutel worden gevonden en wordt ook deze waterput bevrijd van de vloek. Ga de uitdaging aan!

Van 9:30 - 10:45 uur (groep 1) of 11:15-12:30 uur (groep 2)

Locatie: Kattendijke

Kosten: € 22,50

Vind je dit soort activiteiten leuk om te doen? Kijk dan ook eens op deze site: dog-coach.nl

 


Zaterdag 7 september: Zwemmen met je hond