Home » cursussen » puppy-party

woensdag 19 juni: Puppy-party!


Op woensdag 19 juni hebben we weer een super leuke en leerzame puppyparty bij Dierenkliniek Dierzorg in Heinkenszand. Echt een aanrader om je pup een positieve ervaring te laten op doen met een dierenarts bezoek. We verzamelen om 18.30 uur bij de dierenkliniek. Daarna verdelen we de groep in 3 groepjes. 1 groepje gaat mee met dierenarts Yvette Boonman- Prins. Ze vertelt over gezondheidszaken die belangrijk zijn voor je pup. De tweede groep gaat met Silke Heddema van Hondenschool Goes mee. Deze groep gaat oefenen met het voorbereiden van de pup op een dierenarts bezoek en rennen door de kliniek :-) De derde groep heeft een echte fotoshoot!

 

We wisselen steeds van groep zodat je uiteindelijk overal bent geweest. Na afloop krijg je een goodiebag en maken we nog een gezamenlijke foto. De avond duurt tot ongeveer 20.00 uur.

 

Wil je mee doen? Dat kan, maar stuur ons dan wel even een mailtje zodat we weten hoeveel pups we kunnen verwachten. De toegang is gratis en staat los van je lessen op de hondenschool.

info@hondenschoolgoes.nl