Iedere zaterdag: speuren

Speuren is een spannende, enerverende en actieve bezigheid voor baas en hond. Bij het speuren volgt de hond een menselijk geurspoor uit. De hond werkt hierbij in een tuig aan een lange lijn. Bij het speuren leert je hond het uitgezette spoor uit te werken en zich daarbij volledig te focussen op de specifieke en persoonlijke geur van het spoor om zodoende de “vermiste” persoon zo snel en gedegen mogelijk te vinden. Speuren is geschikt voor alle honden; van groot tot klein en van pup tot oudere hond.

De lessen duren 1,5 uur. De groep bestaat uit 3 tot 5 honden. Om de beurt is er een hond aan het werk. We helpen elkaar met het uitzetten van de sporen. De honden die niet aan de beurt zijn wachten in de auto op hun beurt. Er is altijd iemand bij de auto's om de boel in de gaten te houden.

Iedere week gaan we naar een andere locatie in Zeeland waardoor het voor iedereen een uitdaging blijft. De lessen zijn geschikt voor beginnende honden maar ook voor de hond met ervaring.

Wanneer je mee wil doen koop je een strippenkaart van 5 lessen (€ 112,50). Selecteer de dagen die je wil speuren en reken af. Mocht een keer een les niet doorgaan omdat het bv te warm is dan houd je deze les te goed. Is je kaart vol, dan koop je gewoon een nieuwe :-)

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL