zaterdag 13 april: Movement Puzzles voor honden

NIEUW!!!!! Workshop: movement puzzles voor honden!

Movement Puzzles zijn oefeningen vanuit beweging waarbij de hond over, door of tussen verschillende materialen beweegt. Het begint met het creëren van een patroon van bewegen van de ene target naar de andere. Daarna voeg je nieuwe materialen tussen de targets toe.

Het leuke van de movement puzzles is dat iedere hond het kan leren, je hebt geen grote ruimte nodig hebt om te oefenen en je gebruik kan maken van huis-, tuin- en keukenmateriaal zoals dozen, stoelen, kratjes etc. Je kan er dus makkelijk thuis mee aan de slag als je de workshop hebt gevolgd.

Movement Puzzles zijn niet alleen leuk, ze helpen het ZELFVERTROUWEN van je hond te vergroten. Ze versterken het lichaamsbewustzijn en bevorderen de coördinatie en balans

Ben je nieuwsgierig? Meld je dan nu aan!

Maximaal 6 honden in een groep. Het is een groot voordeel als je hond los kan werken, lukt dit niet dan kun je een lange lijn gebruiken bij de oefeningen.

Geschikt voor alle leeftijden zolang je hond maar kan functioneren in een groep. Kan jouw hond dat niet dan zijn privélessen met movement puzzles ook mogelijk.

Zaterdag 13 april

Tijd 13:00-14:30 uur

Plaats: veld hondenschool Goes

Kosten: € 32,50

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL