donderdag 22 augustus: start Cursus Kom hier!

Een hond die komt wanneer hij geroepen wordt, dat is het streven van vele eigenaren......

Dit blijkt in de praktijk toch dikwijls een lastig onderdeel van de gehoorzaamheid. Een vaak gehoorde klacht is dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of dat hij pas komt wanneer hij uitgespeeld of uit gesnuffeld is. Tijdens de cursus 'Kom hier!' bouwen we het hier komen opnieuw op. We leren de hond een nieuw signaal aan en begeleiden je in hoe je dit signaal kracht kunt geven. De focus van de hond wordt verlegd: minder focus op de omgeving, en meer focus op de geleider.

Zes lessen lang gaan we onder meer aan de slag met het optimaliseren van jouw lichaamstaal, je timing en de aard van jouw beloningen. Daarmee intensiveren we de interactie tussen jou en je hond met als gevolg een gemakkelijkere hierkomer. We oefenen op verschillende locaties in de buurt van Goes, dit kan zijn in een bos, een parkeerterrein, op straat, kortom de echte praktijk. De eerste les is op de hondenschool.

 

  • Toelatingseisen: je hond is sociaal naar andere honden en beheerst de basiscommando's. Heb je geen puppy- of basiscursus bij ons gedaan dan willen we graag ruim voor de cursus met jou en je hond kennis maken. Je kunt hiervoor een afspraak maken via de mail.
  • Kosten: € 109,-   
  • Start cursus: de eerste les is een theorieles. 
  • Maximaal 6 deelnemers

Wanneer?

De cursus start op: 

donderdag 22 augustus 19:45 uur

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL