Home » cursussen » basiscursus

Basiscursus

De basiscursus is ons parade paardje! Focuspunten in de cursus zijn het opbouwen van wederzijds begrip, vertrouwen, en met plezier leren samenwerken.

De basiscursus sluit naadloos aan op de puppycursus, maar ook met een oudere hond ben je van harte welkom. Je kunt het gedrag van je hond immers op elk moment bijsturen – vooral door je eigen gedrag aan te passen. Hoe dan ook: met onze positieve aanpak leren jullie spelenderwijs om samen het gedrag van je hond blijvend in goede banen te leiden. Praktische oefeningen die onder andere aan bod komen zijn: aandachtsoefeningen (dit is dé oefening tegen het trekken aan de riem), zit, af, blijf en hierkomen. 

Hoe is de cursus opgebouwd?

De basiscursus is een intensieve, maar erg leuke cursus!

Je komt iedere dinsdag naar de hondenschool voor de praktijkles en om de zaterdag voor de theorieles. Je kan op dinsdag kiezen tussen een ochtendgroep of een avondgroep. Wisselen kan ook als je bijvoorbeeld ploegendiensten hebt. De theorieles op zaterdag is altijd in de ochtend (9:00 uur). Tijdens de theorielessen gaan we aan de slag met lichaamstaal, emoties, leerprincipes, voeding en nog veel meer wat van belang is voor de opvoeding van je hond.

Dit alles natuurlijk onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, werken we in kleine groepen.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet, een hond is nooit te oud om te leren!

Wat kost het?

De Basiscursus kost € 165,-

In deze prijs is inbegrepen:

  • 7 praktijklessen van 40 minuten
  • 4 theorielessen van 1,5 uur
  • Een introductieles van 1,5 uur
  • Een clicker
  • Online oefeningen, klik hier >>

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL