vrijdag 17 mei / 23 augustus: start Basiscursus

De praktijklessen zijn op dinsdag!

De basiscursus is ons paradepaardje! Focuspunten in de cursus zijn het opbouwen van wederzijds begrip, vertrouwen, en met plezier leren samenwerken.

De basiscursus sluit naadloos aan op de puppycursus, maar ook met een oudere hond ben je van harte welkom. Je kunt het gedrag van je hond immers op elk moment bijsturen – vooral door je eigen gedrag aan te passen. Hoe dan ook: met onze positieve aanpak leren jullie spelenderwijs om samen het gedrag van je hond blijvend in goede banen te leiden. Praktische oefeningen die onder andere aan bod komen zijn: aandachtsoefeningen (dit zijn dé oefening tegen het trekken aan de riem), zit, af, blijf, hierkomen en het niet opspringen tegen bezoek. 

Hoe is de cursus opgebouwd?

De basiscursus is een intensieve, maar erg leuke cursus!

Je komt iedere dinsdag naar de hondenschool voor de praktijkles en om de vrijdag is er een online theorieles. Je kan op dinsdag kiezen tussen een ochtendgroep of een avondgroep. Wisselen kan ook als je bijvoorbeeld ploegendiensten hebt. De theorieles volg je thuis via de computer op vrijdagavond om 19.00 uur. Kun je een keer niet meekijken? Geen nood. Je krijgt een link waarmee je kan terug kijken. Tijdens de theorielessen gaan we aan de slag met lichaamstaal, emoties, leerprincipes, voeding en nog veel meer wat van belang is voor de opvoeding van je hond.

Dit alles natuurlijk onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, werken we in kleine groepen.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximumleeftijd is er niet, een hond is nooit te oud om te leren!

Wat kost het?

De Basiscursus kost € 185,-

In deze prijs is inbegrepen:

  • 7 praktijklessen van 40 minuten
  • 3 online theorielessen van 1 uur
  • Een online introductie les van 1,5 uur
  • Cursusmap met alle oefeningen
  • Een clicker
  • Online oefeningen, klik hier >>

vrijdag 17 mei / 23 augustus starten met online introductieles (19:00-20:00 uur)

praktijklessen:

op dinsdag groep 1: 9:30-10:15 uur, groep 2: 19:00-19:45 uur of groep 3: 19:45-20:30 uur

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL