PuppyClub

PuppyClub - dé online Community voor puppy eigenaren!

PuppyClub, een nieuwe online community verbonden aan Hondenschool Goes. Hier draait alles om leren over je pup, het delen van tips, en het uitwisselen van ervaringen in een ondersteunende omgeving.

Waarom PuppyClub?

Volg online lessen in de e-learning omgeving: Ontdek hoe je je pup allerlei dingen kunt leren met exclusieve online lessen.
Wordt onderdeel van een positieve gemeenschap waar puppyeigenaren elkaar motiveren en inspireren.
De online community is verbonden aan Hondenschool Goes, waardoor het puppyeigenaren een vertrouwde plek biedt om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Wat kun je verwachten?

Meer dan 20 video lessen, E-books, en meer dan 25 lessen over gezondheid, welzijn en training in een veilige online leer omgeving.
Wissel tips en ervaringen uit met andere puppyeigenaren op de speciaal daarvoor gemaakte kanalen die alleen de andere puppyeigenaren kunnen zien.
Regelmatig verschijnen er nieuwe e books en filmpjes en ander puppymateriaal. Als PuppyClub lid ben je de eerste die dit kan bekijken.

Kosten: € 22,50 voor een maand. Daarna stopt het lidmaatschap vanzelf. Je zit dus nergens aan vast. Wil je lid blijven? Dat kan natuurlijk. Het vervolg lidmaatschap is slechts € 12,50 per maand en kun je opzeggen wanneer je wil.

Let op: bij aanmelden direct betalen met iDEAL