Home » cursussen » praktijkles vuurwerk

dinsdag 17 december: Vuurwerktraining praktijk

2020 Komt er straks weer aan, met voor veel honden die paar enge dagen rond oud-en-nieuw. Je kunt je hond uitstekend voorbereiden op het eindejaars geknal, mits je er maar vroegtijdig aan begint.

Praktijkles 'Vuurwerk'

Moet jouw jonge hond nog wennen aan vuurwerkgeluiden? We organiseren op dinsdag 17 december (18.45-19.45 uur) of dinsdag 17 december (20:00-21:00 uur) een vuurwerkpraktijkles voor pups en jonge honden die nog moeten wennen aan de vuurwerkgeluiden. Alleen geschikt voor honden die geen angst hebben voor harde geluiden. Als je hond wel bang is voor geluiden kunt u beter een privesessie boeken.

De kosten zijn € 19,50 per deelnemer, max 8 per les. Vol = Vol!

 

Let op: bij inschrijven direct betalen met iDEAL

 

Voor inschrijven, klik hier >>


Privé trainingssessie 'Vuurwerk'

Heb je een hond die heel erg bang is van vuurwerk, dan kun je een aparte trainingssessie boeken. We gaan dan samen met jou een trainingsschema opzetten waardoor we er voor kunnen zorgen dat je hond minder bang wordt voor vuurwerk en dat je weet hoe je moet handelen als je hond angstig reageert. Belangrijk is om hier vroegtijdig mee te starten! De kosten hiervan bedragen € 25,- per half uur.
Voor meer informatie kunt je ook altijd even bellen of mailen . Je kunt een afspraak maken op een tijdstip wat je zelf het beste schikt.